Een huis met karakter

Op zoek naar een stijlvol en uniek verblijf dat bovendien ook rustig gelegen is?

Is voldoende ruimte ook een must voor het hosten van uw teambuilding, vriendenfeest, familie uitje of  reünie? 

Dan verwelkomen wij u graag in het Frontierenhof.

Slaapkamers

In het Frontierenhof overnacht je vanaf 15 personen tot en met 25 personen verdeeld over tien slaapkamers, waarvan zes gelijkvloers (telkens met twee tot vier bedden) en vier op de bovenverdieping (telkens met één tot drie bedden). 

Iedere slaapkamer is voorzien van een aparte lavabo. De bedden zijn opgemaakt. 

Babybedjes, aankleedkussen en kinderstoeltjes zijn voorzien.

Leefruimte

De woning heeft één grote eetruimte met bar. De bar heeft een grote drankfrigo. De gigantische tafel biedt ruimte voor 20 personen. Alle benodigdheden voor een perfect gedekte tafel zijn aanwezig. Muziek is mogelijk met de voorziene installatie. Ook draadloos internet is beschikbaar. Tenslotte is er ook een dubbele zithoek met TV. 

Daarnaast is er nog een tweede kleinere leefruimte met keuken beschikbaar. De keuken is volledig uitgerust met een inductievuur, oven, koffiezetapparaat, frigo, vaatwas, microgolf en frietpot. Inkopen kunnen bewaard worden in de aangrenzende bergruimte met toilet. Onze zelfgemaakte houtkachel zorgt voor de gezellige warmte.

Terras en tuin

Het Frontierenhof heeft ook een zonnig terras met volledige privacy dat grenst aan de leefruimte. Een ingebouwde barbecue zorgt ervoor dat u ook buiten heerlijk kunt kokkerellen.

Daarnaast is er ook een speeltoren met glijbaan en zandbad voor de kinderen en een speel- en ligweide met volledige privacy aanwezig voor als het zonnetje ook van de partij is. Voor een spelletje petanque is ook ruimte voorzien.

Let trouwens ook op het prachtige uitzicht over de West-Vlaamse velden!

Vooraan de vakantiewoning vindt u een schaduwrijke parking voor 20 auto’s.

Ontbijtkeuken

Daarnaast is er ook een grote centrale ontbijtkeuken ter beschikking voor als u van plan bent om er een echt culinair festijn van te maken. Er is ook zitruimte voor 14 man in deze keuken opdat u hier ook in alle rust een gesprek kunt voeren.

De aangrenzende achterkeuken heeft ook een bijhorende koelcel en diepvriescel. Hier vindt u ook een wasmachine en droogkast. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning met een voetbaltafel voor groot én klein.

Sanitair

Beneden zijn er twee sanitaire ruimtes met in totaal vier toiletten waarvan één toegankelijk voor rolstoelgebruikers, dubbele lavabo’s, drie douches en een haardroger.

Boven is ook een badkamer aanwezig met douche en bad, toilet, evenals haardroger.